Kırıkkale Üniversitesi
Veteriner Fakültesi
Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi Bölümü
TR EN
  • Facebook
  • Twitter
  • TR
  • EN
  • Bölümümüz
    • Bölüm Başkanlığı
      • Bölüm Başkanı
      • Bölüm Başkan Yardımcıları
      • Bölüm Sekreteri
      Bölümümüz
      • Vizyon - Misyon
      • Bölüm Tarihçesi
      • Neden Bölümümüz
  • Öğrenci
    • Genel
      • AkademikTakvim
      • Ders ve Sınav Programları
      • Öğretim ve Sınav Yönetmeliği
      • Döküman ve Belgeler
      • Formlar
      Otomasyon Sistemleri
      • Elektronik Belge ve Yönetim Sistemi
      • Ögrenci Bilgi Sistemi
      • Personel Portal
  • Akademik
  • Personel
    • Genel
      • Akademik
      • İdari
  • Hızlı Erişim
    • Genel
      • Telefon Rehberi

Neden Bölümümüz

  • Bolum
  • Neden Bölümümüz
Facebook Twitter

Neden Anabilim Dalımız?

Anabilim dalımız kendilerini alanlarında oldukça iyi yetiştirmiş öğretim elemanlarından kurulu bir kadroya sahiptir. Deneyimli, dinamik, çağın şartlarına göre bilgilerini sürekli yenileyen, öğrencilerle çok iyi diyalog içinde eğitim-öğretim veren öğretim üyelerimiz ile donanımlı laboratuvarlarımız en büyük güvencemizdir.

Oldukça modern bir şekilde dizayn edilerek teknolojik cihazlarla donatılmış anabilim dalımız Gıda Mikrobiyolojisi, Moleküler Mikrobiyoloji, Gıda Kimyası ve Seroloji Laboratuvarlarında gıdaların analizi yapılabilmektedir. Ayrıca laboratuvarlarda ulusal ve uluslararası pek çok proje yürütülmektedir.

Anabilim dalımızda ortak Tezli ve Tezsiz Yüksek Lisans programları ile lisans eğitiminin yanı sıra Gıda Hijyeni ve Teknolojisi alanında uzmanlaşmak isteyen kişilere lisansüstü eğitim imkanı sunulmaktadır.

Bölümümüz

İletişim

  • Adres: Kırıkkale Üniversitesi Veretiner Fakültesi Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü Ankara yolu 7.Km Yahşihan 71450 KIRIKKALE

  • Telefon: 0318-3573301

  • Öğrenci İşleri: 444 99 71 444 99 71 444 99 71

  • E-Posta : veteriner@kku.edu.tr


Kırıkkale Üniversitesi
© Copyright 2016 Kırıkkale Üniversitesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı