Kırıkkale Üniversitesi
Veteriner Fakültesi
Gıda Hijyeni Ve Teknolojisi Bölümü
TR EN
  • Facebook
  • Twitter
  • TR
  • EN
  • Bölümümüz
    • Bölüm Başkanlığı
      • Bölüm Başkanı
      • Bölüm Başkan Yardımcıları
      • Bölüm Sekreteri
      Bölümümüz
      • Vizyon - Misyon
      • Bölüm Tarihçesi
      • Neden Bölümümüz
  • Öğrenci
    • Genel
      • AkademikTakvim
      • Ders ve Sınav Programları
      • Öğretim ve Sınav Yönetmeliği
      • Döküman ve Belgeler
      • Formlar
      Otomasyon Sistemleri
      • Elektronik Belge ve Yönetim Sistemi
      • Ögrenci Bilgi Sistemi
      • Personel Portal
  • Akademik
  • Personel
    • Genel
      • Akademik
      • İdari
  • Hızlı Erişim
    • Genel
      • Telefon Rehberi

Bölüm Tarihçesi

  • Bolum
  • Bölüm Tarihçesi
Facebook Twitter

Anabilim Dalı Tarihçesi

Anabilim Dalımız, 1998-1999 eğitim öğretim yılında Klinik Bilimleri Bölümü altında Besin Hijyeni ve Teknolojisi Anabilim Dalı olarak faaliyetlerine başlamıştır. Daha sonra, 2010 yılında Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü kurulmuş ve aynı isimle bölüm altındaki tek anabilim dalı olarak faaliyetlerine devam etmiştir. 

Bölümümüz

İletişim

  • Adres: Kırıkkale Üniversitesi Veretiner Fakültesi Gıda Hijyeni ve Teknolojisi Bölümü Ankara yolu 7.Km Yahşihan 71450 KIRIKKALE

  • Telefon: 0318-3573301

  • Öğrenci İşleri: 444 99 71 444 99 71 444 99 71

  • E-Posta : veteriner@kku.edu.tr


Kırıkkale Üniversitesi
© Copyright 2016 Kırıkkale Üniversitesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı